• Rezervați / programați vizionarea locației: 0721-196.893
  • Cum ajungi la noi
  • Index
  • Locație cu Internet gratuit

Casa Mărțișor - Locație de petreceri pentru copiii din BucureștiIncepand cu data de 15.03.2020 activitatea se suspenda pe o perioada nedeterminata conform restrictiilor pandemiei Sars Cov 2.Ce este un club de petreceri pentru copiiAvantajele organizarii petrecerii intr-un club

 

Da, iata ca avem si asa ceva pentru copii nostri. In general se stie asta dar am dori sa detaliem un pic subiectul.

 

In ultime vreme s-au inmultit acest gen de cluburi. Pe piata oferta este foarte variata. Pare o afacere rentabila, in plina ascensiune, care incepe sa aiba din ce in ce mai multi clienti.

 

In primul rand toata lumea fuge de curatenia care se face dupa o petrecere dar acesta nu este singurul motiv pentru care se prefera un club in locul clasicei petreceri acasa.

 

Atmosfera este diferita, se beneficiaza de asistenta unui personal de specialitate, copii au acces la jocuri si jucarii profesionale; se ceeaza un climat specific aniversarilor.

 

Inca un avantaj al petrecerilor organizate intr-un club este si partea de mancare. Acest avantaj insa se poate transforma usor intr-un dezavantaj atunci cand nota de plata este exagerata. Exista insa si cluburi care percep doar o chirie. Mancarea si bauturile se aduc de acasa si se platesc doar serviciile specifice petrecerilor. Ca dezavantaj al acestui sistem este faptul ca acest sistem ocupa mai mult timp dar partea pozitiva este nota de plata.

 

Cum ne alegem locatia

 

Ne putem alege clubul tinand cont in primul rand de buget. Oricum, privitor la buget, trebuie sa ne luam o marja de cel putin 30% pentru cheltuieli neprevazute.

 

Al doilea criteriu ar fi numarul de copii. Locul trebuie sa fie suficient de mare pentru a gazdui numarul de copii pe care dorim sa-i invitam. Al doilea criteriu este numarul de parinti. Spatiul dedicat parintilor trebuie sa fie suficient pentru a gazdui parintii (sa nu fie inghesuiala).

 

De asemenea, eleganta spatiului este foarte importanta. La fel ca si copii, parintii trebuie sa se simta confortabil la petrecere, sa aiba un loc separat de spatiul de joaca.

 

Daca printre invitati sunt fumatori clubul ales trebuie sa aiba neaparat un loc special amenajat pentru fumat, total separat de spatiul copiilor si de ceilalti parinti nefumatori.

 

Distanta fata de casa este iarasi un lucru la care trebuie sa ne gandim. Este bine a ne alegem un club relativ aproape de casa pentru a putea ajunge foarte usor (sa nu avem probleme cu traficul-asta depinzand si de partea zilei cand organizam petrecerea).

 

Inca un lucru foarte important este disponibilitatae clubului pentru intervalul orar ales. Trebuie sa verificam in prealabil daca clubul nu este cumva rezervat in ziua si la ora dorita de noi.

 

Tinand cont de toate acestea ne putem alege locatia perfecta pentru petrecerea copilului nostru.

Cum organizăm petrecerea copilului

 

Organizarea petrecerii acasa

 

Daca dorim sa organizam un party acasa atunci trebuie sa ne inarmam cu rabdare si ne trebuie ceva timp pentru a o pregati.

 

In primul rand trebuie sa ne gandim la decorarea spatiului. Chiar daca avem o camera mica unde dorim sa se desfasoare petrecerea trebuie neaparat sa o decoram specific: baloane, un banner specific cu "La multi ani", postere cu tematica petrecerii, daca avem o tematica, fanioane etc.. Le putem cumpara de la magazinele de specialitate.

 

In ceea ce priveste mancarea putem face in casa ceva usor, niste sandwich-uri, pui shanhai, de obicei nu foarte multa mancare. Pentru copii petrecerea nu inseamna mancare.

 

Bauturile: in primul rand apa, pentru ca la agitatie copii se infierbanta si, apa potoleste setea cel mai bine. Mai putem pregati sucuri de fructe naturale folosind un storcator. Acestea le putem face pe loc, in timpul petrecerii pentru a nu oxida.

 

Tortul: ne putem incerca talentul de bucatar incercand sa pregatim noi un tort (gasim destule retate pe internet...) sau, mai usor...putem cumpara unul. Aici trebuie sa fim atenti deoarece nu toate cofetariile folosesc produse naturale; majoritatea le fac cu produse industriale care de cele mai multe ori sunt pline de chimicale si de conservanti. Exista si cofetarii unde se incearca folosirea a cat mai multe ingrediente fara conservanti. Trebuie sa fim atenti insa cu termenul de valabilitate.

 

Muzica: depinde foarte mult de varsta copiilor. Dac acestia sunt micuti avem nevoie de muzica specifica. Putem incerca Trenuletul muzical, Cutiuta muzicala...sunt pe piata destule cd-uri cu muzica speciala atat pentru petreceri.

 

Animatia: daca avem rabdare, putem incerca noi cateva joculete si concursuri. Daca vrem insa o petrecere reusita atunci avem nevoie de un animator profesionist. O simpla cautare pe net si gasim firme de animatie cxare ne pot trimite un animator la domiciliu.Preturile variaza de la 80 ron.ora pana la 190 ron.ora in functie de firma, de ce stiu sa faca animatorii, de experienta lor.

 

Sa nu uitam curatenia dupa petrecere! Trebuie sa fim pregatiti si pentru asta.

 

Organizarea petrecerii intr-un club specializat

 

Daca ne-am hotarat sa sarbatorim intr-u club specializat in petreceri pentru copii atunci altele sunt grijile noastre.

 

Cea mai mare problema este gasirea unei locatii potrivite pentru bugetul si numarul nostru de copii invitati. Trebuie sa incepem cautarile cu cel putin trei saptamani inainte pentru a fi siguri ca gasim un loc atunci cand dori. Cele mai cautete intervale orare sunt cele samata seara si de asemenea vineri seara.

 

Ca si sfat, daca bugetul ne permite este bine sa avem si un animator la petrecere , cineva care se ocupa de copii, face cu ei diverse joculete, ii picteaza pe fata si le face baloane modelabile.

 

Organizarea petrecerii intr-un loc specializat are ca dezavantaj cheltuiala, care in acest caz este mult mai mare decat daca facem petrecerea acasa.

 

Oriunde sarbatorim copilul initiativa este de laudat pentru ca, de mic, el trebuie sa simta atmosfera si nu in ultimul rand este un motiv in plus de a suda prietenii cu colegii de scoala sau gradinita, de a socializa, de a se face remarcat in randul lor. 
 

Ofertă specială!

Doar luni, marti și miercuri!

Pachet economic cu animator: 575 LEI

Click aici pentru detalii

Locația este închiriată în exclusivitate timp de 3 ore. Durata se poate prelungi la prețul de 25 LEI pentru fiecare sfert de ora în plus.

Sunați acum la 0721-196.893 pentru rezervare sau pentru a programa vizionarea locației!

Si mai multe detalii

Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati si: petreceri-adolescenti.ro.